Nanin's First Resources - Just Do Nanin.

Så snyggt

Det är så snyggt med en putsad fasad tycker jag, det är något med att det är putsat som gör att det ser så mycket fräschare ut och det ser så snyggt ut, ja det är verkligen något som jag tycker om med ett hus. Om jag hade ett hus så skulle jag vilja att det var putsat.
Det finns många bra firmor som gör det i Stockholm och om man inte vet vart man ska vända sig så kan man söka på " fasadputs stockholm " och så får man bra förslag på vart man kan vända sig för att få hjälp med det.

Kul att drömma sig bort lite grann

Ja det är verkligen kul och härligt att få drömma sig bort lite grann och fundera på hur man skulle göra sitt drömhus. Även om man inte för tillfället har möjlighet att skapa sitt drömhus så kan det vara kul att tänka på det och drömmas bort för en stund.
Se det som man skulle vilja ha och göra och sen när man väl har möjlighet till det så vet man hur ma vill göra det och vad man ska hitta på för att få det så där snyggt som man har drömt om att få göra det.
Så brukar jag göra när jag tittar i inredningstidningar är att tänka på hur jag skulle göra det i mitt drömhus även om jag inte har det för tillfället. Det är lite kul att bara änka och fundera på hur jag skulle göra det och det är något som alla kan göra och som man gärna vill hitta på och göra. Det kostar inget ting att drömma och planera lite. Ja det är något som fler borde göra det är jätte kul och trevligt och smidigt och ett trevligt sätt att få tiden at gå.